Pup in Nood geeft afgestane huisdieren of dieren in nood, meestal hondjes, weer een nieuw gouden mandje.

Voor de oudere hondjes vraagt de stichting geen vergoeding, maar zetten ze zich in om een warm gouden mandje te vinden. Dat is gelukt. Zo kunnen deze hondjes nog menig jaartje een fijne en gezonde toekomst hebben. Samen ouder worden en van elkaar genieten, daar gaat het Pup in Nood om. Carla van Pup in Nood weet zelf hoe belangrijk het kunnen verzorgen van zo’n hondje is.

2019:

Meerdere oudere hondjes werden door Pup in Nood opgevangen, verzorgd en met veel aandacht ge-herplaatst, zodat de diertjes een fijn gouden mandje hebben gekregen. Daar zijn we heel trots op! Jonge hondjes blijven in beheer van de stichting en worden ze -voorzover mogelijk- geplaatst in een pleeggezin. Dan wordt vervolgens gezocht naar een nieuw gouden mandje.

2020:

Meerdere hondjes gered, die uiteindelijk allemaal een prachtig plekje konden krijgen. Ook voor deze schatjes een nieuw thuis, met fijne toekomst in het vooruitzicht. Veel inzet, maar met prachtig resultaat! Ook is een aantal hondjes opgehaald in België en gebracht naar Nederland. Voor deze diertjes is een nieuw gouden mandje gevonden. Voorts zijn dieren van eigenaren gereden naar de dierenarts en v.v., helaas is ook een aantal dieren vervoerd naar een dierencrematorium. Gedurende dit jaar is ook diervoeding en dier-materialen vervoerd naar behoeftige organisaties/asielen voor dieren in nood en naar pleegadressen van de stichting.

2021:

Zie hiervoor het activiteitenoverzicht 2021