2023-3 Februari: 29 jaar Pup in Nood!

30 maart 2023 bestaan we 29 jaar, maar we geven geen feestje. Wel zetten we onze vrijwilligers in het zonnetje, want die hebben veel gedaan voor de stichting en de hondjes. Ook in de corona periode kwamen hondjes binnen die wat ouder waren, waarvoor we toch weer een gouden mandje hebben gevonden.

Triest is dat we helaas de lieve hondjes Sandy, Binky en Laila naar hun laatste rustplaats hebben gebracht. Dat blijft toch altijd heel moeilijk. Dan is het fijn dat je er niet alleen voor staat en werkt in een fijn team. Jack de Jongh, was een periode uit de running omdat hij meerdere keren in het ziekenhuis werd opgenomen, voor een aorta operatie en ook nog 2 nieuwe knieën. Toch staat hij er weer, wel wat rustig aan, maar Jack vindt niks mooier en belangrijker dan dat een hondje een gouden mandje krijgt.

Nog even een terugblik naar 20 jaar feest. Een heerlijke zonnige dag, met veel mensen die Jack en zijn bestuur kwamen feliciteren. Er was ook een speciale gast aanwezig, André van Duin. Hij kreeg uit handen van Jack het eerste exemplaar van het prachtige boek van Pup in Nood ‘Het leed dat rashond heet’ aangeboden.

29 jaar Pup in Nood

Geef een reactie